Svetog Save 30, SPO Viktorija, 74000 Doboj
|
drvocolor@gmail.com
|
+387 66 544 696 / +387 65 684 880

Uređenje stanova male kvadrature sa puno stila

Uređenje stanova male kvadrature sa puno stila

by admin |July 4, 2020 | Dekorisanje prostora, Novosti

U sve gušće naseljenim gradovima sve je veći broj malih stanova čiji se manjak kvadrata pokušava nadoknaditi iznimno funkcionalnim i dobro promišljenim uređenjem koje ispunjava visoke kriterije dizajnera, kao i samih vlasnika. Nema razloga zašto bi se u malim prostorima žrtvovao odličan ukus i razvijeni lični stil, a projekti stanova u nastavku pravi su dokaz tome. U svakom od njih dostupan je prostor iskorišten na najbolji mogući način, a pritom svaki na svoj način izgleda odlično.

Dizajner Khanh Hguyen osmislio je ovaj mali stan sa puno stila i paletom neutralnih boja, kojoj je dodao tek nekoliko detalja u žutoj i plavoj boji kako bi razvedrio prostor. Uprkos njegovoj maloj kvadraturi, glatke površine poput zida koji odvaja kuhinju od dnevnog boravka i staklene pregrade spavaće sobe stvaraju osjećaj luksuznog prostora. Stan sa fotografija primjer je upotrebe odličnog trika kojim i vi možete stvoriti osjećaj većeg prostora u malom stanu, a to je primjena čiste i jasne palete boja. Ovdje je dizajner odabrao bijelu boju za efekt prozračnosti i toplo drvo kako bi prostor bio ugodniji.

 

Dizajnerski dvojac Alex Koretsky i Viktoria Pashinskaya pretvorili su ovaj mali stan u iznimno moderan prostor koji se osjeća puno većim nego što zaista jest. Dinamičan enterijer u kojem se izmjenjuju raskošne boje poput petrolej zelene i ljubičaste s drvenim površinama i zanimljivim svjetlosnim rješenjima sve je samo ne običan. Gotovo futurističkog uređenja, ovaj je stan kao stvoren za osobe koje žele istinski jedinstven prostor koji zadivljuje.

 

IZVOR: jutarnji.hr

Share this post: