Svetog Save 30, SPO Viktorija, 74000 Doboj
|
drvocolor@gmail.com
|
+387 66 544 696 / +387 65 684 880

Prostor inspirisan morem

Prostor inspirisan morem

by admin |July 1, 2020 | Novosti

Dakako, često sa sobom nosimo pregršt školjki i šljunka koje smo sakupili na plaži ili iskopali iz morskih dubina. Što je to što nas toliko fascinira kada je u pitanju more? Da li su to valovi, da li je širina, da li je to fantastični trenutak kada sunce zađe na horizont i nestane u moru? Moglo bi se reći, malo po malo.

Morska plava sa sobom donosi spokoj, čini nas opuštenima i spokojima. Miris mora ima snažan učinak na ljudske misli i dokazano oslobađa um pojedinca. Pješčane obale nadahnjuju i potiču našu maštu, a imajući sve to u vidu dolazimo do zaključka da imamo razlog za sudjelovanje u svom domu.

Ovom prilikom predstavljamo vam brojne varijante ukrašavanja prostora nadahnutog morem. Sve što skupite na plaži možete poslužiti – školjke, šljunak, pijesak, morski ježevi, morske zvijezde i druge dragocjenosti. 

Bilo da odbrojavate dane do odmora prstima ili vam je ostalo dovoljno vremena, ovaj će ukras zasigurno uljepšati vašu svakodnevicu. To će vam poslužiti kao podsjetnik na divne trenutke provedene u opuštajućem okruženju, ali i kao inspiracija za prepričavanje svojih avantura svojim gostima.

Ono što je fantastično u dekoru morskog stila jest da odgovara gotovo svakom stilu uređenja doma. Bilo da domom dominira moderan, tradicionalan ili potpuno avangardni stil, morski detalji u obliku drvenih košara s školjkama, ogledala s okvirom od sitnog kamenja ili glazirane morske zvijezde na poseban će način promijeniti njegovu atmosferu.

Izvor: dizajndoma.hr/

Share this post: