Svetog Save 30, SPO Viktorija, 74000 Doboj
|
drvocolor@gmail.com
|
+387 66 544 696 / +387 65 684 880
PROIZVODI I USLUGE

Pogledajte naše proizvode i usluge i pronađite najbolje za sebe

01

KUHINJE PO MJERI

Vršimo izradu kuhinja po Vašoj mjeri i želji, Kuhinje izrađujemo od kvalitetnog materijala bilo da je riječ o medijapanu ili iverici.

02

SPAVAĆE SOBE

Vršimo izradu svih komponenti spavaće sobe, koje započinju idejom i nacrtom zatim i realizacijom kako bi Vam pružili što udobniji san.

03

DNEVNE SOBE

Kako bi Vaš odmor učinili što boljim vršimo izradu svih potrebnih komponenti i namještaja za Vaš dnevni boravak, od nacrta i ideje do realizacije.

04

DJEČIJE SOBE

Kako bi Vaši mališani uživali u svakoj minuti svog djetinstva, neophodno je da im se obezbjedi i prostor za to, mi smo tu da Vam pomognemo oko toga,

05

3D PROJEKTOVANJE

Ukoliko imate želju za uređenje Vašeg dom a nemate ideju , mi smo tu na raspolaganju, vršimo kompletno idejno rešenje Vašeg doma od nacrta, ideje do ralizacije.

06

LED OGLEDALA

Izrada LED ogledala sa raznim motivima, pogodno za sve vrste objekata (kuće, restorani, kancelarije i drugo). Mogućnost graviranja loga po želji i natpisa.

 

07

KREVETI OD PUNOG DRVETA

Najnoviji kreveti iz ponude s visokim uzglavljem savršeno se spajaju s bilo kojom visinom madraca i svojim modernim dizajnom temeljenim na klasičnim linijama tradicionalnih kreveta, mogu se uklopiti u bilo koji interijer spavaće sobe.