Svetog Save 30, SPO Viktorija, 74000 Doboj
|
drvocolor@gmail.com
|
+387 66 544 696 / +387 65 684 880

Otkrijte šta vaš stil kuhinje govori o vama

Otkrijte šta vaš stil kuhinje govori o vama

by admin |November 19, 2018 | Uncategorized

Možda vam zvuči neobično i ludo, ali stil vaše kuhinje može da otkrije mnogo toga o vama. Kako ste je vi uredili? Potražite svoj stil među ovih pet kuhinja i saznajte šta on govori o vašoj ličnosti.

Klasični stil

Tradicionalno i elegantno, rezervisano i ukusno i nikada dosadno-ako ove riječi najbolje opisuju vašu kuhinju onda to znači da je vama veoma važna dobra hrana napravljena sa puno ljubavi i prema provjerenim receptima. Klasične kuhinje su poput klasičnih automobila-nikad ne izlaze iz mode. Dizajn današnje klasične kuhinje ogleda se u spoju drvenih panela, boja i modernih uređaja. Ako ste tako uredili svoju kuhinju to znači da ste vi efikasna i uredna osoba, a ne neuredan kuvar.

Foto: Pinterest

Arhitektonski stil

Fokusirani, intenzivni i spremni da kreirate vi ste kuvar koji ima vizije savršenih večera. U vašoj kuhinji naglasak je na upotrebljivom dizajnu i sve stvari su nadohvat ruke i izložene na vidljivom mjestu. No, to ne znači da je vaša kuhinja samo prostorija u kojoj se radi. Vi jednostavno tačno znate šta želite i kako ćete to iskoristiti.

Foto: Pinterest

Moderni stil

Ukoliko vaša kuhinja prati trendove to znači da ste vi osoba koja ne živi u prošlosti, ali svakako uči iz nje. Vaša kuhinja je vaša laboratorija. Vi niste kuvar već naučnik. Stalno nešto eksperimentišete i mijenjate u kuhinji, a vaše kreacije su uzbudljive baš kao i vi sami, te imaju nepredvidiv šarm kojim i vi zračite.

Foto: Pinterest

Seoski stil

Vi ste opuštena i ležerna osoba i ne volite moderne stvari u vašoj kuhinji. To ne znači da živite u prošlosti već da se više fokusirate na čarobno ukusnu hranu. Vaša kuhinja je vaša zona komfora. Mora biti udobna i prepuna ukusnih jela. U vašim ormarićima i ostavi uvijek ima zaliha tako da vam se rijetko kad dešava da vam nedostaje neka bitna namirnica u trenutku kada više nijedna prodavnica ne radi. Uvijek ste spremni da dočekate goste šoljicom kafe ili čaja i ukusnim grickalicama.

Foto: Pinterest

Minimalistički stil

Kuhinja bez mnogo namještaja pokazuje da ste vi uredna i odmjerena osoba koja ni u čemu ne voli da pretjeruje. U vašoj kuhinji nema nepotrebnih stvari, već samo onih koje su neophodne. To ne znači da ova prostorija nema dušu-vi je unosite sa svakom novom idejom i receptom.

Foto: Pinterest

Share this post: