Svetog Save 30, SPO Viktorija, 74000 Doboj
|
drvocolor@gmail.com
|
+387 66 544 696 / +387 65 684 880

Od ideje do realizacije! PlayRoom

Od ideje do realizacije! PlayRoom

by admin |September 16, 2021 | Novosti

U Doboju u ulici Vojvode Mišića otvorena igraonica Play Room, novo okupljalište za mališane, proslave rođendana i ostalih događaja za mališane.

Grad Doboj je nedavno dobio novo i jako cool mjesto za bezbjedno igranje razdraganih mališana, proslave rođendana i drugih svečanosti. U igraonici se roditelji, ali i svi ostali mogu poslužiti dobrom kafom, kao i ostalim osvježavajućim napicima i slatkišima.

Igraonica Play Room je za kratko vrijeme postala omiljeno mjesto za mališane, što zbog same lokacije, što zbog ponude koju nudi, ali i moderno uređenog prostora na  koji ne možete da ostanete ravnodušni.

Realizacija Idejnog Rješenja

U prostoru koji je podjeljen u dva segmenta igraonica i caffe bar koji se prostiru na prostoru od cca 100m2. Prva reakcija je bila da sve postojeće stvari je potrebno porušiti, napraviti nove zasebne prostorije, ostrugati zidove, a suštinski zadržali smo tek neke pregradne zidove koji su se uklapali u naše idejno riješenje.

Još jedna prednost prilikom izrade cijelog projekta je bila saradnja sa investitorom koja je tekla glatko uz zajednočke konsultaicije, jer se pored partnerskog odnosa krije i prijateljski odnos.

Idejno rješenje

Naime povjerenje koje je već postojalo smo samo iskoristili kako bi realizirali ovaj interesantan enterijer.

Glavni adut ovog prostora, je ustvari cjelokupni dojam prostora.

Teško je izdvojiti posebno neki kutak, jer svaki ima svoju priču, da li se radilo o samom prostoru za igru ili prostoru u caffe bar-u.

Relizacija idejnog rješenja

Prilikom projekta se posebno obratila pažnja na sigurnost mališana prilikom igre gdje smo pažljivo birali materijale od kojih se radio enterijer objekta.

U opremljenom caffe baru smo kombinacijom najkvalitetnijih materijala Egger iverala i dijelovima namještaja od metala napravili moderan enterijer gdje smo posebno vodili računa da se gosti osjećaju udobno unutar ostvarenog ambijenta, a pozitivnih stvari na sami izgled prostora nam ne nedostaje, i prostor već postaje prepoznatljivo mjesto u Doboju u ulici Vojvode Mišića.

U nastavku  ćemo vam pokušati kroz slike pokazati   idejno riješenje prije same adaptacije kao i slike zavšenih radova kompletnog enterijera koji smo uradili u saradnji sa partnerima  kojima se ovom prilikom  zahvaljujemo i nadamo se i drugim uspješnim projektima.

PlayRoom Igraonica – Idejno rješenje

U nastavku takođe pogledajte cjelokupnu galeriju fotografija realizovanog projekta i uživajte!

Realizovano idejno rješenje PlayRoom by DrvoColor

„Od ideje do realizacije“

Drvo Color Tim

Share this post: