Svetog Save 30, SPO Viktorija, 74000 Doboj
|
drvocolor@gmail.com
|
+387 66 544 696 / +387 65 684 880

Najpoželjnije boje za dom u 2019. godini

Najpoželjnije boje za dom u 2019. godini

by admin |September 27, 2019 | Novosti

Interijeri kakve želimo

Svake jeseni s nestrpljenjem iščekujemo nove trendove koji će se nametnuti u uređenju doma, a što se tiče boja, nadolazeće godine u interijerima vlada napetost, moderne metalik nijanse i statement crna.

Pastelni tonovi i nježne nijanse obilježili su 2018.godinu, a 2019. bit će potpuno drugačija. Odvažnost, oštrina i moćne intenzivne boje oslikavat će zidove koji će interpretirati jaku i odvažnu osobnost. Mnogi brendovi već su predstavili palete boja koje sežu od moćnih plavih pa sve do mekane terakote. Boje donose određenu osobnu priču prostoru u kojem živimo, i budući da nema niti jedne određene boje koja se nameće kao nadolazeći trend, zasigurno će svatko pronaći nešto za sebe. Kako biste osvježili i modernizirali prostor, nije potrebno u potpunosti prefarbati zidove, dovoljno je odabrati jedan dio koji ćete promijeniti i odmah ćete stvoriti potpuno novu sliku i priču. Praćenje trendova u uređenju interijera nije najjednostavniji zadatak jer prvenstveno iziskuje određeni novac, koji u većini slučajeva nije mali, ali uz pametno i stilski pomno odabran smjer, nije neizvediva misija. Najjednostavniji način za redizajnom prostora je promijeniti detalje te iz zamijeniti nekim aktualnim.

U nastavku pogledajte koje boje će vladati interijerima u 2019., te ako imate u planu adaptaciju, neke ideje i prijedloge svakako provedite u djelo.

Foto: Unsplash

IZVOR: www.fashion.hr

Share this post: