Svetog Save 30, SPO Viktorija, 74000 Doboj
|
drvocolor@gmail.com
|
+387 66 544 696 / +387 65 684 880

Komode: bitni komadi namještaja koji određuju karakter prostora

Komode: bitni komadi namještaja koji određuju karakter prostora

by admin |May 6, 2020 | Novosti

Komode su često integrisane sa ostalim namještajem, ali mogu biti stilski i dizajnerski i potpuno različite od ostalog namještaja

1.1 TV Komoda DC Bella. Pogled 1

Mnogi ne znaju, kada je uređenje interijera u pitanju, da dušu prostoru ne daju veliki komadi namještaja poput ugaonihgarnitura i/ili ormara. Ne, to je zadatak manjih komada, najčešće komoda i ormarića. Komode su poseban ukras u prostoru i gotovo uvijek privlače pažnju. Oblik i veličina komoda i ormarića određuje i njihovu namjenu, kao i prostorija u kojoj su smješteni. Raspored polica, vrata i ladica čini ih vizualno mirnijima ili dinamičnijima.

2.1 TV Komoda DC Bella. Pogled 2

Komode su često integrisane sa ostalim namještajem, ali mogu biti stilski i dizajnerski i potpuno različite od ostalog namještaja. Kao takve mogu se smjestiti u posebnu zonu gdje će se istaknuti svojom posebnošću i doći do punog izražaja. Želimo li naglasiti samu komodu, postavit ćemo je u zonu koja je neće opterećivati blizinom ostalih elemenata. Najbolje je komodu i ormariće birati prema svome stilu i ukusu.

3.1 TV Komoda DC Bella. Pogled 3

Smještena u dnevnom boravku, komoda će poslužiti kao idealna baza na koju možemo postaviti dekorativne predmete i ambijentalnu rasvjetu. Iznad komode na zidu postavite ogledalo ili sliku – na taj način taj će ugao biti posebno istaknut u vašem domu. Tako uređen kutak vizualno će pridonijeti i estetskom ugođaju cijele prostorije.

4.1 TV Komoda DC Bella. Pogled 4

Galerija

Share this post: