Svetog Save 30, SPO Viktorija, 74000 Doboj
|
drvocolor@gmail.com
|
+387 66 544 696 / +387 65 684 880

Garsonijera skandinavskog dizajna interijera

Garsonijera skandinavskog dizajna interijera

by admin |September 3, 2020 | Dekorisanje prostora, Novosti

Garsonijere su odličan izvor inspiracije za dizajn interijera – ideje dizajna koje nalazimo u ovim prostorima često su korisne i u drugim stanovima, poput jednokrevetnih stanova ili stanova otvorenih tlocrta. Ovaj članak prikazuje garsonijeru šarmantne, skandinavske teme.

Stan ima uglavnom bijelu, skandinavsku temu, ali je prostor daleko od minimalizma. Njegov veseli, skandinavski inspiriran dekor koristi suptilne uzorke, eklektična umjetnička djela i razne materijale – kao što su izložena opeka i bijelo drvo.

Elegantni stolci u skandinavskom stilu ne kompliciraju aranžman za blagovanje, ali dodaju dovoljno ukrasnog štiha zahvaljujući svojim rustikalnim drvenim nogama.

Dok zidni satovi nisu prijeko potrebni, oni su uvijek korisni u kuhinji gdje su ruke previše zauzete s hranom.

Viseća lampa u blagovaonici stvarno oplemenjuje prostor. To je jedinstveni komad koji izgleda i vintage i moderno.

Iznenađujuće prostrana spavaća soba zauzima prostor iza staklene pregrade. S otvorenim zavjesama soba je okupana sunčevom svjetlošću – dodatak za dobro jutro.

Zahvaljujući izobilju sunčeve svjetlosti, biljke mogu bujati. Biljke domu dodaju element otvorenog prostora, koji lijepo nadopunjuje prirodno drvo.

Kao i blagovaonica, spavaća soba također uživa u kreativnoj rasvjeti – jedinstvene viseće lampe za spavaću sobu uvijek privlače pogled.

Izvor: uredjenje-doma.com

Share this post: